Search
Close this search box.

lazy hour legal stuff

Termeni și condiții de utilizare

DATE DE IDENTIFICARE

SC LAZY HOUR SRL
Sos. Ady Endre 54, Oradea
Tel: 0723354855
E-mail: lazyhour.store@gmail.com
Cod unic de inregistrare: 42265780
Nr. Inregistrare in registrul comertului: J5/290/2020
Libra Bank
Cont: RO37 BREL 0002 0022 5098 0100

I. Despre Noi

Website-ul https://www.lazyhour.ro/ este proprietatea SC Lazy Hour S.R.L. cu sediul in Sos. Ady Endre 54,Oradea, jud Bihor, inregistrat in Registrul comertului sub nr. J5/290/2020, cod unic de inregistrare 42265780, denumita in cele ce urmeaza Societatea.

Ne puteti contacta la:
tel: 0723 354 855
email: lazyHour.store@gmail.com

II. Proprietatea intelectuala

Continutul si designul Lazy Hour, precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice alte materiale), apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai – acolo unde acest lucru este specificat in mod expres – (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele Lazy Hour fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii.
Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci, logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale Lazy Hour fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.
Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilorcatre pagina de index a Lazy Hour, atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul Lazy Hour intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.

III. Inregistrarea ca utilizator

Site-ul Lazy Hour poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de Site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletterului Lazy Hour sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator pe Site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a Lazy Hour si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate.
Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile Lazy Hour.
Daca folositi acest Site, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe Site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site.
Lazy Hour poate vinde produse pentru copii sub 14 (paisprezece) ani, dar le vinde adultilor, care sunt autorizati sa efectueze plati online cu cardul sau prin orice alta metoda de plata acceptata de Lazy Hour. Daca aveti mai putin de 14 (paisprezece) ani, puteti achizitiona produsele Lazy Hour, numai cu ajutorul unui parinte sau tutore.
Lazy Hour isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vanzarea de produse, la propria sa discretie.

IV. Datele Personale

Prin inregistrarea ca utilizator al Lazy Hour va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de email, data nasterii dar si alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. ca utilizator al serviciului Lazy Hour. De asemenea, pentru a va abona la newsletterul sau alertele Lazy Hour va trebui sa ne comunicati o adresa dee-mail valida precum si alte date legate de dvs. Va rugam sa accesati pagina in care va este prezentata Politica de Confidentialitate pentru a va informa cu privire la informatiile colectate de Lazy Hour, cu privire la modul in care sunt folosite acestea, precum si la drepturile cu privire la protejarea intimitatii dvs.

V. Procedura de cumparare

Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe Lazy Hour este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:
– identificarea si alegerea produselor
– inregistrarea dvs. ca utilizator al Lazy Hour
– efectuarea platii produselor. Plata se efectueaza online sau prin transfer bancar/ordin de plata, in conditiile reglementate la Capitolul VII, iar costul final va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus, pretul livrarii si, daca este cazul, pretul timbrului verde, in conformitate cu dispozitiile HG448/2005.
– livrarea produselor comandate si achitate va fi insotita, daca este cazul, de certificatul de garantie, de certificatul cu privire la service-ul post-vanzare asigurat de catre producator/importator/distribuitor si/sau alte certificate daca este cazul.
Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe Lazy Hour, sunteti de acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care Site-ul isi deruleaza operatiunile.

VI. Cum cumpar

VI.1. Preturile
Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe Lazy Hour reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA (taxa pe valoare adaugata de 19%, valabila in Romania). Preturile finale de cumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau furnizori, sau pot fi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industriei produsului comercializat. Preturile finale de cumparare pot sa nu reprezinte cele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumita perioada.

VI.2. Metode de plata
Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: transfer bancar/ordin de plata sau numerar/cash la livrare. Daca ati ales ca metoda de plata transferul bancar/ordin de plata, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda plasata si va ofera informatiile relevante pentru comanda si plata. Aceste informatii le veti primi si prin e-mail, subforma unei facturi (detalii in cap. VII.2.1). Daca ati ales sa platiti numerar/cash la livrare, dupa plasarea comenzii veti primi prin e-mail informatiile relevante pentru comanda dvs., sub forma unei facturi, urmand sa efectuati plata produsului catre persoana care efectueaza livrarea.

VI.2.1. Cum cumpar si platesc produse de pe site-ul Lazy Hour prin transfer bancar/ordin de plata?
Puteti cumpara produse prin Lazy Hour urmand 3 pasi:
a. Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe linkul “Comanda acum”.
b. Introduceti/confirmati datele dvs. personale.

Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dvs. Va rugam sa completati corect formularul si sa indicati persoanele catre care se face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise prin e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda. Mai mult de atat, Societatea nu va putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dvs. Alegeti metoda dorita de plata si confirmati datele alegand “Pasul urmator”. Daca adresa de livrare,sau adresa de facturare, sau ambele adrese nu sunt aceleasi cu adresele pe care le aveti inregistrate in contul de utilizator de pe Site, inainte de a trece la urmatorul pas din procesul de plasare a comenzii, introduceti adresele de facturare si/sau de livrare valabile pentru comanda respectiva.

VII. Garantie

Toate produsele vandute de catre Lazy Hour beneficiaza de conditii de garantie conform dispozitiilor legale in vigoare.

VIII. Descrierea si returnarea produselor

Lazy Hour depune toate eforturile pentru a fi cat se poate de precis. Cu toate acestea, Lazy Hour nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori. Daca un produs oferit de Lazy Hour este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe Site, il puteti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului si in conformitate cu legislatia romana in vigoare.
Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, in conformitate cu dispozitiile Ordonantei nr.130/2000.

In cazul in care intelegeti sa valorificati acest drept aveti urmatoarele obligatii:
– de a returna produsul cumparat, in ambalajul original, nedeteriorat, pe cheltuiala dvs.
– de a returna produsul cumparat in stare de functionare, nedeteriorat, in starea in care v-a fost livrat.

Consumatorul nu poate returna urmatoarele produse achizitionate, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel:
– certificate de garantie extinsa

IX. Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut

Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut; trimite sugestii, idei, pune intrebari, propune articole sau, alte tipuri de materiale, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietatii intelectuale; nu contine virusi informatici, comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alte forme de spam. In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitati false. Lazy Hour isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sau edita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu are obligatia de a revedea periodic acest continut. Odata cu postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe Lazy Hour, transmiteti, in afara cazurilor in care Societatea indica altfel, drepturile de proprietate intelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc de comunicare in masa, din orice tara. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe Lazy Hour, cedati dreptul Societatii de a folosi numele dvs. in relatie cu materialele postate; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma, dreptul de proprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati; ca materialele postate nu violeaza nici una dintre conditiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din partea utilizatorilor, ale Lazy Hour.
Lazy Hour are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge, orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe site. Lazy Hour nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de catre alte terte parti pe site. Lazy Hour are dreptul de a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.

X. Forta Majora

Lazy Hour, afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau servicii catre Lazy Hour nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere sau eroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa Lazy Hour. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare a echipamentului tehnic de la Lazy Hour, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Lazy Hour, erorile de operare, precum si cazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.

XI. Publicitatea

Lazy Hour poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea Lazy Hour si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

XII. Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejarea proprietatii intelectuale

Lazy Hour respecta dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor. Daca ati observat ca Site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora la proprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa de email sau sa ne contactati la numarul de telefon, sau la adresa de corespondenta, afisate la capitolul Despre noi din prezentul contract.

XIII. Legislatia aplicabila

Serviciile oferite de Societate prin intermediul Lazy Hour sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, HG 448/2005 si Directiva Europeana EC/96/2002,care reglementeaza regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselor electronice.
Termenii si conditiile Lazy Hour se supun legislatiei romane. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul Lazy Hour. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoreasti competente de pe raza municipiului Bucuresti.

XIV. Confidentialitatea

Lazy Hour garanteaza confidentialitatea datelor si nu va furniza nici o informatie (nume, adrese, comenzi etc) la terte parti cu exceptia reprezentantilor firmei de curierat rapid sau Postei Romane.

XV. Prezentarea ofertei

Lazy Hour isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul Lazy Hour, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul Lazy Hour au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe site-ul Lazy Hour au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs.

XVI. Reducerile

Politica reducerilor de pe site este stabilita in totalitate de Lazy Hour. Discounturile, promotiile si reducerile nu sunt cumulative. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.

No products in the cart.

We'll search for you.

Sign up to our newsletter​

and get a weekly digest of what vinyls we found.